注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

苏外小学部2015届2班的博客

让优秀成为一种习惯!

 
 
 

日志

 
 

第四周典范英语默写内容  

2014-03-14 16:22:20|  分类: 英语学习 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 Lesson7 The Stars
1. The children were with Gran for the weekend. 孩子们和姥姥一起过周末。
2. “Can we go and look at the stars?” said Chip. “我们能去看星星吗?“Chip说。
3. “It’s a clear night with no moon. Perfect!”  “今天夜里天空晴朗。好极了!“
4. “We need the sunbeds,” said Gran. “So we can look up at the stars.” “我们需要阳光浴床,“姥姥说。 “这样我们能够抬头看星星。”
5. Gran and the children went up the hill. 姥姥和孩子们爬上了小山。
6. They put the sunbeds down, and looked at the star map. 他们把浴床放下,看起了星图。
7. “That’s the Big Dipper,” said Gran. “It can help us find all the stars.” “那是北斗星,”姥姥说。“它能够帮助我们找到所有的星星。”
8. “It looks like a cooking pot,” said Kipper. “它看上去像一个炒菜锅,”Kipper说。
9. “And the bright star there are the Twins,” said Gran. “那儿一颗明亮的星星是双子座,”姥姥说。
10.  “That’s Leo, the Lion,” said Gran.  “那是Leo,狮子座。”姥姥说。
11. “There’s the Little Dog,” said Chip. “那是小犬座,”Chip说。

  评论这张
 
阅读(100)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017